a)Model provocare
Titlul topicului : [FE Battle] vs.
Conţinutul topicului trebuie sa contina urmatorul model completat:
Numele meu :
Numele celui provocat :
Tema luptei :
Dimensiuni ( maximă / minimă ):
Deadline time posting : ex: 3 zile. [3 zile are la dispoziţie ca cel care l-ai provocat sa işi puna creaţia]
b)Regulament
Nu aveţi voie sa folosiţi un limbaj vulgar.
Nu aveţi voie sa folosiţi numele vostru pe imagini.
După ce membrul provocat acceptă battle-ul, topicul va fi închis de catre un Designer si va cere imaginile voastre pentru a le posta sub anonimat.
Fiecare vot trebuie argumentat, in caz contrar votul va fi anulat.
În topic trebuie sa precizaţi numele celui provocat, mai exact nu aveţi voie sa faceţi provocari "eu vs cine vrea".
Pentru a caştiga provocarea trebuie sa aveţi in total 10 voturi sau 5 voturi consecutive.
Dupa inceperea battle-ului nu aveţi voie sa dezvăluiţi care este lucrarea voastra, în caz contrar batalia va fi pierdută.
Titlul topicului : [FE Battle] vs.
Conţinutul topicului trebuie sa contina urmatorul model completat:
Numele meu :
Numele celui provocat :
Tema luptei :
Dimensiuni ( maximă / minimă ):
Deadline time posting : ex: 3 zile. [3 zile are la dispoziţie ca cel care l-ai provocat sa işi puna creaţia]
b)Regulament
Nu aveţi voie sa folosiţi un limbaj vulgar.
Nu aveţi voie sa folosiţi numele vostru pe imagini.
După ce membrul provocat acceptă battle-ul, topicul va fi închis de catre un Designer si va cere imaginile voastre pentru a le posta sub anonimat.
Fiecare vot trebuie argumentat, in caz contrar votul va fi anulat.
În topic trebuie sa precizaţi numele celui provocat, mai exact nu aveţi voie sa faceţi provocari "eu vs cine vrea".
Pentru a caştiga provocarea trebuie sa aveţi in total 10 voturi sau 5 voturi consecutive.
Dupa inceperea battle-ului nu aveţi voie sa dezvăluiţi care este lucrarea voastra, în caz contrar batalia va fi pierdută.